Hirdetés

VI. Varga Ferenc Emléktorna Pécs 2017.11.03.

Pécsi VSK - Bajai NKK 71-50

(20-11; 21-23;18-7; 12-9)

Csapatunk kicsit megcsonkítva vágott neki a 3 napos Varga Ferenc Emléktornának, de igyekeztünk így is helytállni a PVSK csapata ellen. Elégedett vagyok a lányok munkájával, úgy gondolom ennyi volt most a lányokban, gratulálok a Pécs csapatának!

Bajai NKK - Soproni Darazsak Akadémia

A második napra teljes kerettel tudtunk elutazni, így igyekeztünk felvenni a versenyt a soproni csapattal. Az első félidővel teljes mértékben meg vagyok elégedve, ameddig bírta az erőnlétünk, addig kiegyenlített volt a mérkőzés. Ekkor jött a félidei büntető, amit sajnos páratlan pontatlansággal, mindössze 3 találattal zártuk, míg ellenfelünk majdnem 100% értékesítette büntetőit. Az így megszerzett a 10-12 pontos hátrányt az utolsó negyedben sem tudtuk sajnos ledolgozni, így alulmaradtunk a Sopron csapatával szemben, ezúton is gratulálok Nekik a győzelemhez!

Zágráb- Bajai NKK 58-34 (20-10; 22-9; 10-5; 6-10)

Sajnos az első kettő negyed rátette bélyegét a mérkőzés végkifejletére. Először találkoztunk ilyen mentalitású csapattal, agresszív védekezésüket ellen nem tudtunk mit tenni. Fizikálisan bőven alulmaradtunk, így a palánk alatt sajnos gyengélkedtünk. Nagyon szépen köszönjünk a Pécsi VSK meghívását, nagyon hasznos 3 mérkőzésen vagyunk túl, rengeteget tanulhatunk belőlük!

bor